OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
Tour: 06-10-2008 - Regio Eindhoven

Regio Eindhoven, 06 okt 2008

17:00-20:30: Eindhoven, Oirschot, Veldhoven, Wintelre, Knegsel, Steensel, Best

Eerst richting Oirschot om wat 80 km/h weggetjes te vinden, later binnendoor naar de 60 km/h zone rond wintelre.

Brommertjes... best grappig. Rij ik in een 30 kilometer zone, vinden twee van die aapjes het nodig om bij mij te gaan bumperkleven. Maakt niet echt indruk (zeker niet omdat mijn motor geen bumper heeft), maar het is best irritant door de hoge toon dat zo'n apparaatje maakt als het bijna aan z'n maximum zit. Bij het passeren van het bordje 'einde bebouwde kom' draai ik het gas open en convergeren de brommertjes in enkele seconden naar een lichtpuntje in mijn spiegels.

 

Tegen de tijd dat ik op het idee kwam om wat foto's te nemen was het al aardig donker en zeker met de brakke camera van mijn telefoon is niet veel te zien. Wat zie je op de foto? Is het water? Nee, het is mist. Helaas beperkte de mist zich niet alleen tot de velden naast de weg. Hier en daar waren diverse mistbanken op de weg, waardoor ik wat eerder huiswaarts ging dan gepland.

 

- Sanke

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker