OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
Tour: 30-01-2009 - Vlissingen

Vlissingen - 30 jan 2009

Waarom heb ik het geheugen van een goudvis? Ook al sluit het vorige verhaal af met "Nu maar hopen dat ik nooit vergeet dat het koud is als je met 3 graden boven nul met 120km/uur over de snelweg knort.", amper twee weken later onderneem ik met eenzelfde temperatuur wederom een oerstomme actie door op de plof naar Vlissingen (Zeeland) te knorren. Aangezien het nu maarliefst 4 graden zou worden, hoopte ik tevergeefs op wat meer warmte dan voorheen. Helaas, het was wederom KOUD, KOUD en HEEL KOUD.

Het was de bedoeling om naar Ouddorp te rijden, maar eenmaal bevroren aangekomen in Vlissingen, vond ik het ver genoeg. Onderkoeld zocht ik naar de Vlissingse haven om daar wat foto's te nemen om de hele meuk hier neer te pleuren. Echter, na een kwartier op een bedrijventerrein rondgedwaald te hebben, vond ik het wel mooi geweest en ben ik 'm gepeerd. Dat resulteert in dit korte reisverslag van een reis waar überhaupt geen ruk aan was.

Eenmaal thuisgekomen heb ik een kwartier in een bak met koud water gestaan, waardoor mijn voeten weer wat op konden warmen. Anyway... nu maar wachten op temperaturen boven 5 graden.

- Sanke

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker