OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats

Elzas dag 3 - 08-11-2009

Dag: 0 1 2 3

Deze nacht was in één woord: Klote. Door de regen van zaterdag, bleek mijn tent niet waterdicht of de condens liep naar beneden, waardoor er een laagje water in mijn tent ontstond. Dit water werd vrolijk opgezogen door mijn slaapzak en zo heb ik de laatste nacht doorgebracht in een zeiknat bed, bij 3 graden boven nul. Om 1 uur 's nachts hield ik het niet langer uit en besloot een warme douche te nemen. Na anderhalf uur opgewarmd te zijn onder de douche, ging ik weer terug naar mijn tent en probeerde nog wat te slapen. Dit bleek niet echt te lukken, dus om vijf uur begon ik alvast met het inpakken van de meuk.

Langzaam werd het licht en de mist verscheen in de dallen om ons heen. We zagen de mist snel dichterbij komen en binnen enkele minuten stond de camping in de mist. De plaatselijke jeugd kwam tegen zes uur uit de kroeg en besloot ons even met een bezoek te vereren. Na wat heen en weer geouwehoer vertrokken ze weer en konden wij verder pakken.

Toen alles eenmaal ingepakt was, checkten we uit en vertrokken we huiswaarts. We stopten nog even in Oberbronn om wat foto's te maken van onze verblijfplaats in de mist. De terugreis verliep voorspoedig en tegen 17:00 uur waren we alweer thuis.


Deze reis gaat ongetwijfeld de boeken in als de meest episch gefaalde tourtocht allertijden: Rijd meer dan 1.000km, slaap in een tent die onder water staat met een temperatuur van 3 graden boven het vriespunt, en kom er dan achter dat het doel van de reis (de Maginot Linie) die dag niet open gaat!

Let op: Dit is een meerdaagse tour. Voor de overige dagen kun je hierlangs op de gewenste dag klikken. Door de filmpjes kan het even duren voordat de pagina geladen is!

Dag: 0 1 2 3

 

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker