OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
Noorwegen - OpdePlof.nl

Noorwegen Dag 1 - 08-07-2010

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Let op: Dit is een meerdaagse tour. Voor de overige dagen kun je hier op de gewenste dag klikken.


Grotere kaart weergeven

 

Vroeg in de ochtend merkte ik dat het niet meer regende en direct was de negativiteit van de vorige dag verdwenen. Om half 9 stond ik naast mijn bed om de eerste foto's van de omgeving te maken, in het bijzonder om de über-mega-imba locatie van onze tenten vast te leggen. We stonden op een grasveld met uitzicht op de bergen, zo'n 50km van het centrum van Kristiansand.

We vervolgden onze weg richting het noorden en kwamen aan bij Lysebotn. Vlak voordat je Lysebotn binnenrijdt, krijg je eerst een shitload aan haarspeldbochten en daarna nog een smalle donkere tunnel om aan de andere kant van de berg te komen. Eenmaal in Lysebotn aangekomen, blijkt het niet meer dan een oude brandweerkazerne, een camping en een veerbootaanlegplaats. Deze veerboot was de enige manier om de reis te vervolgen, naast de mogelijkheid om weer terug te gaan door de berg. Het was laat in de middag en er vertrok geen boot meer die dag. Daarom besloten we om een plek te zoeken op de naastgelegen camping. Die avond waren er naast de camping nog een paar adjes die zo nodig van de berg moesten basejumpen.

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker