OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
Noorwegen - OpdePlof.nl

Noorwegen Dag 3 - 10-07-2010

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Let op: Dit is een meerdaagse tour. Voor de overige dagen kun je hier op de gewenste dag klikken.

We merkten dat we aardig achter lagen op schema en dat onze grote tocht naar Trondheim niet meer haalbaar was. Daarom besloten we iets verder naar het westen te trekken en dan naar het zuiden om de boot terug te halen.

Omdat we de nacht zo goedkoop hadden doorgebracht, leek het mij wel handig om nogmaals naar Professor Paljas te gaan om ons verblijf nog een dag te verlengen. Uiteraard nam ik het bonnetje van de vorige dag mee, zodat we ook deze nacht weer goedkoop konden staan. En jawel hoor, "joah joah joah" dat kon wel, het was geen probleem.

Deze dag maakten we een rondje door de bergen, om uiteindelijk weer op dezelfde camping te overnachten. 's Avonds maakte Joris een kampvuur op kosten van de camping. Er lag een hoop hout, dus dat is vrolijk opgestookt.

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker