OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
Noorwegen - OpdePlof.nl

Noorwegen Dag 4 - 11-07-2010

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Let op: Dit is een meerdaagse tour. Voor de overige dagen kun je hier op de gewenste dag klikken.

Tegen 19:00 uur laat ik mijn TomTom naar de dichtstbijzijnde camping navigeren. Tenminste, dat dachten we, totdat we midden op een berg al 2km over een zandpad aan het rijden waren op zoek naar Camping Moen... Nergens een camping te bekennen. De volgende camping op de kaart was Sørlandet Feriesenter.

Eenmaal op Sørlandet Feriesenter aangekomen bestelden we twee veel te duren campingplaatsen, dus de winst van de vorige twee dagen was al snel verdwenen. Het nederlands elftal voetbalde die avond de finale tegen Spanje en toevallig was er ergens op de camping een paviljoen waar we konden kijken. Dat maakte de hoge prijs voor de camping weer goed.

Helden zoals we zijn, hebben we onderweg naar het haventje van de camping nog wat padden gered van een zekere dood. De beestjes zaten op het voetpad klaar om vertrapt te worden, maar wij hebben ze als echte dierenliefhebbers naar het gras gepord met een stok.

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker