OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
Noorwegen - OpdePlof.nl

Noorwegen Dag 5 - 12-07-2010

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Let op: Dit is een meerdaagse tour. Voor de overige dagen kun je hier op de gewenste dag klikken.

Na de heldhaftige dierenlievende daad van gister, kon ik het niet laten in de vroege ochtend nog een dierenliefhebbende daad te verrichten. In het water hing een kwal die ik uit het wier heb bevrijd (of beroofd heb van zijn eten).

Aangezien we de volgende dag in Kristiansand de ferry moesten halen, moesten we nog even doorpezen en overnachtten we uiteindelijk op dezelfde plaats als de eerste nacht; op het achteraf gelegen weiland met prachtig uitzicht.

Dag: Voorbereiding Heenreis 1 2 3 4 5 Terugreis

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker