OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
OpdePlof.nl - Noorwegen

Voorbereiding Cochem (Duitsland) (16-08-2011 t/m 18-08-2011)

Zoals elk jaar naaien we er ook in 2011 weer uit met de motor. Tussen de regendruppels maken we een ritje naar het Duitse Cochem. We zullen hier dinsdag aankomen en donderdag weer vertrekken. Ik ben benieuwd wat de Moezel ons te brengen heeft! Veel tijd om voor te bereiden is er niet, want we hebben pas vier dagen voor vertrek besloten om te gaan.

[update 14-08-2011]

De regen komt nu nog met bakken uit de hemel gevallen. Dat maakt niet uit, want deze bakken ga ik opsparen en inleveren voor statiegeld. De weersvoorspelling voor de vertrekdag en de dag erna is droog. De laatste dag kan het zijn dat er wat regen naar beneden komt.

Ik probeer voor vertrek nog een nieuwe camera te installeren op de plof voor beter beeldkwaliteit. het verschil is intussen al duidelijk te zien, alleen krijg ik hem nog niet helemaal afgesteld zoals ik graag zou willen. Zie hieronder het verschil in kwaliteit; de linkse is de oude, de rechtse is de nieuwe camera. Let er wel op dat het om bewegend beeld gaat en niet om een foto. Klik op het plaatje voor een vergroting.

Terug

Alle foto's van deze tour:

Terug

myspace visitor tracker