OpdePlof.nl

Francais Deutsch English
disclaimer contact stats
Site Stats: opdePlof.nl

Site Stats

last update: 18-1-2010.

Op deze pagina staan wat statistieken van deze website: opdeplof.nl. Helaas gebeurt het nog niet automatisch, dus kan ik niet garanderen dat alles up-to-date is.

Sinds 19 november 2008 staat de teller op 2137 page loads. Dit komt neer op neerkomt op 79.1 page loads per maand, gemiddeld 2.7 per dag.

De eerste afbeelding is een histogram en geeft de verdeling van de bezoekers weer naar datum. De blauwe staven zijn de Page Loads, oftewel het aantal opgevraagde pagina's. Telkens als je een link aanklikt en naar de volgende pagina gaat, wordt er een bij opgeteld. De rode staven zijn de Unique Visitors. Hierin worden verschillende page loads van dezelfde bezoeker niet dubbel geteld en zo krijg je het aantal bezoekers per dag.

De piek in juli 2010 komt door de lancering van de nieuwe website, waarbij er maarliefst 185 page loads en 101 unique visitors te tellen waren.

Omdat het inmiddels een vrij lange periode betreft, is de afbeelding wellicht niet goed leesbaar. Klik erop om het te vergroten.

Omdat ik internationaal rondknor, leek het me wel interessant om te zien of er ook bezoekers zijn vanuit andere landen. Verreweg de meeste bezoekers bleken uit Nederland te komen (84%). België (7%) krijgt een tweede plaats, gevolgd door Duitsland (4%), VS (2%) en overige landen (3%). Nader onderzoek wees uit dat de Belgen vooral de Belgische tour lazen en Duitsers vooral de Duitse tour.

- Sanke

Terug

myspace visitor tracker